torsdag, mars 29, 2007

Ny solig säsong!

I väntan på att Krille slutar drömma om skidsäsongen och börjar blogga fotboll skriver jag om vad som händer till våren. Vasa BC är inne på sitt sjätte år och vi ser som vanligt fram emot en härlig säsong. Seriepremiär är den 23/4. Några nyheter för i år är bl.a. att väldigt få matcher kommer att spelas på Heden. Istället kommer de flesta av våra matcher att spelas på det betydligt skönare och grönare Ånäsfältet. Detta glädjer åtminstone en Kålltorpsson som jag. Något som kommer bli väldigt kul är också att vi kommer spela mot Kålltorpspuben Franke's lag. Gubbarna på Franke's är väldigt trevliga (trots att dom är gaisare) och jag är säker på att vi efter match gemensamt kan vandra bort till puben och ta en öl eller två. Du kan se spelprogrammet med Franke's och övriga här, klicka sedan på 7-manna kväll dubbel och klass 5G. En tråkig nyhet är att Edvin har lämnat oss. Edvin har beslutat att gå över till ett mer hårdsatsande lag och vi får respektera hans beslut. Exakt hur truppen kommer se ut är i nuläget oklart. Vad vi vet är att några nya unga förmågor kommer att plockas in och som förhoppningsvis ska kunna peta in några baljor. Slutligen måste jag också påminna om betalningen, 500 spänn till Johan snarast.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hallå VBC! Vi är ett gäng journaliststudenter som skall möta er i serien den här säsongen. Ser fram emot två sköna matcher mot er.

Såg att ni varit med i sex säsonger. Är ju lite respektingivande ändå. Har ni vunnit er grupp något år?

9:05 fm  
Blogger Jens said...

Nej, vi har ju inte det. Har faktiskt inte kommit annat än sist samtliga år. Ni får jättegärna göra en dokumentär om oss med på temat "värdelöst lag kämpar vidare". Ha det gott!

11:07 fm  

Skicka en kommentar

<< Home