onsdag, juni 21, 2006

Första segern! Jens skriver om matchen

Precis som Sveriges landslag spelade Vasa igår en ödesmatch mot ett gäng guinesspimplande engelsmän. Symboliken mellan matcherna var total, Vasa måste vinna.
Man startade med Johan i mål som var tillbaka i buren efter en handskada. På backen spelade Edvin och Max. Johannes B och Krille lirade på mitten och Kalle och Jonas var anfallspar. Henrik och Jens började på bänken som avbytare till mittfältarna.
Dirket började Vasa trycka på och var faktiskt det lag som förde matchen i stort sett hela tiden. Man kan förstå att Vasa blev förbannade när Rose and Crown lyckades filma till sig en straff, för övrigt fixad av samma typ som filmade i förra mötet och fick gult kort för det. Straffen var säker och gick stolpe in, inget för Johan att göra.
Den orättvisa ledningen gjorde bara att Vasa skapade mer press med hjälp av lite gudomlig rättvisa och domarens dåliga samvete och efter att Krille blivit neddragen i straffområdet hade Vasa också en straff. Edvin satte den bestämt och Vasa kvitterade.
Pressen fortsatte in i andra halvlek och Vasa var lika pigga medan engelsmännen bara blev tröttare och tröttare. Johannes B fick till ett härligt skott en bit utanför straffområdet som gick till hörna. Efter en inspark och när det var lite rörigt i R&C:s straffområde lyckades Kalle Kviberg peta in segermålet.
En helt rättvis seger för Vasa med 2-1!

-Jens nr. 2

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

fan vad fint det var, vi spelade jävligt bra och edvin vann minst 95% av brytningarna. max och edvin var riktiga klippor i backlinjen! nu håller vi uppe det här över sommaren pojkar!

5:52 em  
Anonymous Anonym said...

Varför fick dolfot börja på bänken för! Skandal!

9:55 fm  
Anonymous Anonym said...

är det jag eller henrik som är dolfot?

12:19 em  
Anonymous Anonym said...

Roligaste matchen nånsin! Karl Kviberg

10:41 em  
Anonymous Anonym said...

mer långbollar, mindre brasselir...

12:04 em  

Skicka en kommentar

<< Home