onsdag, april 05, 2006

Premiär för hemsidan!

Välkommen till Vasa Boys Club-hemsidan. Kom gärna med synpunkter och kommentarer.

Ikväll spelade Vasa Boys Club sin andra träningsmatch. Detta efter 0-5-förlusten mot laget från division 5 J, Tomt FC, på en av Hedens vattenskadade reservplaner förra onsdagen. Detta över 2x30 tunga minuter.
Denna gång stod Rocky Racoons från division 5 E för motståndet. Matchen spelades över 2x20 minuter och slutade med en 4-8-förlust, efter halvtidsställningen 2-5.
Målen för Vasa gjordes av Krille (2), Karro och Johan.
Johan, undrar ni. Var det en räd från målvaktsplatsen? Nej, Mattias kondition visade sig så bristfällig att denne tog över handskarna redan tio minuter in i första halvlek.

Inte mycket finns att säga om dessa båda genomkörare. Det går förstås inte att dra några slutsatser av resultat i träningsmatcher, dock var det tydligt att anfallspelet höll en högre klass i kvällens match än mot Tomt FC. Det My Darling You!-relaterade laget fick förra onsdagen styra och ställa, medan kvällens match mot Rocky Racoons stod och vägde vid 3-5-underläge och kunde ha slutat hur som helst. Lägen fanns för ytterligare nätkänning, men avsluten som stundtals kom efter ordentligt klapp-klapp-spel, ville inte sitta bakom den duktige Racoons-keepern.
Värt att nämna är även att Racoons hade en duktig killer med finska division 3-meriter i laget, som gjorde fem mål varav flera efter avslut helt utom räckhåll för Johan och Mattias.

Roligare än resultaten under säsongsuppstarten, är att Vasa Boys Club idag kan offentliggöra en huvudsponsor inför kommande säsong. Det är popklubben Cosy Den som går in med ett okänt belopp för att synas på matchtröjorna. Dessutom kommer viss marknadsföring av Vasa Boys Club-matcherna att ske i samband med Cosy Den-tillställningarna, med en målsättning att fördubbla publiksiffrorna från föregående säsong.

Slutligen kan Vasa Boys Club i samarbete med Cosy Den stolt presentera spelprogrammet för Göteborgskorpen fotboll, sjumanna kväll, division 5 I.